Design Paja on monipuolinen muotoiluliike Tampereen Pyynikintorilla. Olemme teitä varten – auttamassa arjen estetiikassa ja toimivuudessa.

 

L1000400-2.jpg

Palvelemme teitä monipuolisesti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Erityisosaamistamme on kotien pintamateriaalien suunnittelu ja kalustaminen sekä erikokoisten liike- ja yritystilojen funktionaalinen suunnittelu ja toteutus. Teemme myös asuntojen myyntistailausta sekä valokuvausta.

hiusmuotoilu

Jokainen laadukas hiusmuotoilu lähtee hetken pysähtymisella, kuuntelemisella, ja suunnittelemisella. Pajalla emme pyri nopeuteen, vaan keskitymme juuri sinun hiuksiisi rauhassa ja ajatuksella.

edited.jpg

Pajan putiikista löydät ihania sisustustuotteita kotiin, työpaikalle tai lahjaksi. Valikoimaamme kuuluu myös runsas määrä tilaustuotteita, joiden mallikappaleet ovat esillä putiikissa. Myynnissä on ajoittain myös stailauskäytössä olleita mallikappaleita edulliseen hintaan.Näkemyksellistä suunnittelua: kauniita koteja ja toimivia tiloja

 

Olipa tarpeesi jokin kodin pientä hiomista vaativa yksityiskohta, suuren yritystilan suunnittelu ja kalustaminen tai jotain siltä väliltä, löydät Design Pajalta haasteeseesi monipuolisen yhteistyökumppanin. 


Lähtökohtanamme niin kodin kuin yritystilankin suunnittelussa on aina ymmärrys teidän tarpeistanne, tyylistänne ja toiveistanne sekä tilan antamista mahdollisuuksista ja raameista. Tähän yhdistämme vahvan visuaalisen näkemyksemme ja osaamisemme. 


Tavoitteemme on tuottaa yksilöllisiä ja tarkoituksenmukaisia tiloja, jotka tuottavat käyttäjälleen iloa toiminnallisuudellaan ja kauneudellaan.

  • tilamuutosten suunnittelu

  • kiintokalusteiden suunnittelu

  • värisuunnittelu

  • kalustesuunnittelu

  • tekstiilisuunnittelu

  • valaistussuunnittelu

 

 

Hiusmuotoilua suurella sydämellä

 

Uskomme siihen, että vähemmän on enemmän. Haluamme auttaa, opastaa ja inspiroida sinua yksinkertaisuuteen ja helppouteen, kauneudesta tinkimättä. 


Tärkeintä toimivassa hiusmallissa on juuri sinun hiustesi laadun ja kasvusuuntien mukainen leikkaus, joka sopii persoonaasi sekä kasvojesi ja pääsi muotoon. Haluamme sitoa ajattoman estetiikan ja arkesi toimivuuden yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.


Jokainen laadukas hiusmuotoilu lähtee hetken pysähtymisella, kuuntelemisella ja suunnittelemisella. Pajalla emme pyri nopeuteen, vaan keskitymme juuri sinun hiuksiisi rauhassa ja ajatuksella.


 

 

Harkittua designia jokaiseen kotiin

 

Rakastamme kauniita, laadukkaita ja hyvin suunniteltuja tuotteita. Siksi haluamme tarjota myös teidän käyttöönne näitä tarkkaan harkitsemiamme ja valitsemiamme tuotteita. 


Putiikistamme löydät sisustustuotteita ja kalusteita kotiisi tai työpaikallesi sekä ihania lahjaideoita. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet putiikkimme tai tilaustuotteidemme valikoimasta.


 

 

Tuotesuunittelua ajatuksella ja intohimolla

 

Haluamme kehittää uutta, mutta emme mitään turhaa. Luonnolliset materiaalit kuten puu, villa ja lasi ovat lähellä sydäntämme. Intohimonamme ovat tekstiilit sekä huonekalumuotoilu. Tätä omaa suunnitteluamme tulette näkemään lisää myös Pajan putiikissa lähitulevaisuudessa.