DESIGN PAJA
"design is thinking made visual"

töitämme

töitämme

 

Historian havinaa 100-vuotiaassa hirsitalossa

 
Copy of - olohuoneen kaunis villamatto löytyi navetasta -
 
 
sisustussuunnittelu olohuone
 
 
sisustussuunnittelu keittiö
Copy of - uusittu valkoinen keittiö -
sisustussuunnittelu makuuhuone
 
 
sisustussuunnittelu eteinen

Tämä kohde oli alkuperältään 70-luvin kuoseissa, oranssia, vaaleanvihreää ja sinistä, niin lattioissa kuin kalusteissakin. Katot oli vuorattu kellastuneilla Haltex levyillä ja kauniit lattialankut peitetty muovimatoilla. Kohde remontoitiin kunnioittaen talon alkuperäisiä pintoja ja kaikki vanhat hirret haluttiin takaisin näkyville. Myös paljon vintin ja navetan kätköistä löytyneitä huonekaluja sekä tekstiileitä hyödynnettiin uudelleen.

 
Johanna Hernesniemi