Design paja

Tarinaa ei olisi ilman suurta yhteistä intohimoa muotoiluun, designiin, estetiikkaan ja haluun olla tekemässä merkityksellisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

YHTEINEN TARINAMME ON KAHDEN TARINAN KOHTAAMINEN JA YHTEEN PUNOUTUMINEN. DESIGN PAJA ON KAHDEN INTOHIMOLLA ELÄMÄNTYÖTÄÄN TEKEVÄN VISUALISTIN YHTEENLIITTYMÄ, PERHEYRITYS JA MUOTOILULIIKE.

Yhteisen tarinamme pohjana on vahva kokemus samoista design-periaatteista, kuten mm. funktionalismista ja Bauhaus-ajattelusta. Olemme molemmat toimineet pitkään tahoillamme visuaalisen alan yrittäjinä ja yhteisen perheyrityksen perustaminen oli luonnollinen jatkumo sille. Koemme, että toimintamme Design Pajana on enemmän kuin osiensa summa. Muotoilun perustana ovat samat periaatteet, oli kyse sitten hiusmuotoilusta, tilasuunnittelusta tai tuotemuotoilusta. 

Sydämemme sykkivät samaan tahtiin myös valokuvataiteen osalta ja se viekin meitä säännöllisesti ympäri maailmaa taltioimaan unohtumattomia hetkiä. Nämä hetket päätyvät tauluiksi, julisteiksi ja korteiksi myös Design Pajan tuotevalikoimaan ja näyttelyihin.

“Tarkoitus sanelee muodon” – kiteytettiin aikoinaan funktionalismin määritelmä ja tämä pätee myös meidän toiminnassamme. Yhdistämme sinun tarpeesi ja toiveesi omaan muotoiluosaamiseemme ja yhdessä saamme aikaan toiminnallisia ja esteettisiä ratkaisuja.

Tervetuloa pajalle

Johanna & Tonny Hernesniemi

 
 
 

PALVELUMME

 

SISUSTAMINEN & MUOTOILU

Palvelemme teitä monipuolisesti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Erityisosaamistamme on kotien pintamateriaalien suunnittelu ja kalustaminen sekä erikokoisten liike- ja yritystilojen funktionaalinen suunnittelu ja toteutus. Lue lisää

 

KALUSTAMINEN

Pajan putiikista löydät ihania sisustustuotteita kotiin, työpaikalle tai lahjaksi. Valikoimaamme kuuluu myös runsas määrä tilaustuotteita, joiden mallikappaleet ovat esillä putiikissa. Lue lisää


 HIUSMUOTOILU

Jokainen laadukas hiusmuotoilu lähtee hetken pysähtymisella, kuuntelemisella, ja suunnittelemisella. Pajalla emme pyri nopeuteen, vaan keskitymme juuri sinun hiuksiisi rauhassa ja ajatuksella. Lue lisää

 

 
 
 

HERNESNIEMI PHOTOGRAPHY GALLERIA & SHOWROOM

 

VALOKUVATAIDETTA

Tiloissamme on myös valokuvataide galleria jossa pidämme vaihtuvia taidenäyttelyitä muutaman kerran vuodessa. Valokuvataide on meidän omia valokuvia joita vedostamme ja kehystämme itsenäisesti Pajan tiloissa. Teoksemme ovat myös ostettavissa. Tutustu valokuvataiteesemme osoitteessa www.hernesniemiphotography.fi

 

SHOWROOM

Gallerian yhteydessä on myös kaluste edustuksiemme showroom jossa esittelemme vaihtelevasti tuotemerkkejämme. Showroomissamme on esillä myös Johannan omaa tuotantoa kalusteina sekä tekstiileinä.

 

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Nimi *
Nimi