DESIGN PAJA
"design is thinking made visual"

sisustaminen & muotoilu

 
 

SISUSTAMINEN & muotoilu

Palvelemme teitä monipuolisesti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Erityisosaamistamme on kotien pintamateriaalien suunnittelu ja kalustaminen, sekä erikokoisten liike- ja yritystilojen funktionaalinen suunnittelu ja toteutus.

Näkemyksellistä suunnittelua,  kauniita koteja ja toimivia tiloja

Olipa tarpeesi mitä vain kodin pienen yksityiskohdan hiomisesta suuren yritystilan suunnitteluun ja kalustamiseen, löydät Design Pajalta haasteeseesi monipuolisen yhteistyökumppanin. 

Lähtökohtanamme niin kodin, kuin yritystilankin suunnittelussa on aina ymmärrys teidän tarpeistanne, tyylistänne ja toiveistanne, sekä tilan antamista mahdollisuuksista ja raameista. Tähän yhdistämme vahvan visuaalisen näkemyksemme ja osaamisemme. 

Tavoitteemme on tuottaa yksilöllisiä ja tarkoituksenmukaisia tiloja, jotka tuottavat käyttäjälleen iloa toiminnallisuudellaan ja kauneudellaan.

 


Palvelumme

 
 

SISUSTUSSUUNNITTELUA KOTEIHIN & toimitiloihin

Suunnittelumme lähtökohtana on aina toimivuus ja ergonomia, oli sitten kyseessä koti tai työskentelyyn tarkoitetut tilat. Oikeilla materiaali- ja värivalinnoilla vaikutetaan tilojen visuaaliseen ilmeeseen ja tunnelmaan. Tunnemme materiaalit, värit, valot sekä kalusteet, ja niiden vaikutukset tilan tunnelmaan ja asioihin, jotka vaikuttavat värien käyttäytymiseen erilaisissa olosuhteissa. Näin vältetään tiloihin sopimattomien materiaalien valinnat ja saadaan aikaiseksi asiakkaannäköinen ja toimiva lopputulos. Dokumentoimme suunnitelmat aina helposti ymmärrettävästi, jotta asiakkaan tai työmiehen on helppo lukea ja toteuttaa niitä halutulla tavalla.

 

Rakennushankkehittämistä rakennuttajille

Toimimme yhteistyössä monien erilaisten rakennusyritysten kanssa. Kehitämme kotien toiminnallisuutta estetiikasta tinkimättä. Monen vuoden kokemus sisustussuunnittelusta on tuottanut ihmisille parempia koteja, joissa arjen askareet toimivat hyvin. Suunnittelu aloitetaan yleensä heti, kun arkkitehtiluonnokset asuntojen pohjapiirroksista ovat valmiina. Tällöin pienetkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi. Suunnittelemme myös julkisivujen ilmeitä sekä pihoja.

 
 

tuotemuotoilua moneen tarkoitukseen

Palvelemme teitä monipuolisella tuotemuotoilulla, kuten yksilöllisellä kalustesuunnittelulla suoraan asiakkaalle tai yrityksen tiloihin. Suunnittelemme myös mallistoja pienesineistä kalusteisiin. Haluamme kehittää uutta, mutta emme mitään turhaa. Luonnolliset materiaalit kuten puu, villa ja lasi ovat lähellä sydäntämme. Intohimonamme ovat tekstiilit sekä huonekalumuotoilu.


 

palvelumme omakotitalOrakentajille

Toimimme Tampereella yhteistyössä K-Rauta Otra Nekalan kanssa. Tarjoamme kaikille omakotitalon rakentajille maksuttoman sisustussuunnittelupalvelun käyttäessänne sisustusmateriaalivalinnoissa K-Rauta Otran laajaa valikoimaa. Valikoimasta löytyy laajasti esimerkiksi tapetteja ja laattamalleja. Maksuton suunnittelu ei sisällä kiinto- tai irtokalustesuunnitelmia, eikä valaistus ja tekstilisuunnitelmia.

 
 
 

LAATU- JA PALVELUPAUKSEMME

Periaatteenamme on aina asiakslähtöinen työskentely. Otamme tarkoin huomioon toiveet, budjetin, sekä muut prosessiin vaikuttavat tekijät. Suunnittelutyö aloitetaan aina perusteelllisella tapaamisella, jossa käydään läpi suunniteltavat tilat, lähtökohdat, mahdollisuudet ja toiveet.

 
 
 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous suunnittelusta

 
NIMI *
NIMI
 
 

INSTAGRAM FEED

Poimintoja valmiista kohteistamme & INSPIRAATIOITA