SISUSTAMINEN & muotoilu

Palvelemme teitä monipuolisesti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Erityisosaamistamme on kotien pintamateriaalien suunnittelu ja kalustaminen sekä erikokoisten liike- ja yritystilojen funktionaalinen suunnittelu ja toteutus.

Näkemyksellistä suunnittelua: kauniita koteja ja toimivia tiloja

Olipa tarpeesi jokin kodin pientä hiomista vaativa yksityiskohta, suuren yritystilan suunnittelu ja kalustaminen tai jotain siltä väliltä, löydät Design Pajalta haasteeseesi monipuolisen yhteistyökumppanin. 

Lähtökohtanamme niin kodin kuin yritystilankin suunnittelussa on aina ymmärrys teidän tarpeistanne, tyylistänne ja toiveistanne sekä tilan antamista mahdollisuuksista ja raameista. Tähän yhdistämme vahvan visuaalisen näkemyksemme ja osaamisemme. 

Tavoitteemme on tuottaa yksilöllisiä ja tarkoituksenmukaisia tiloja, jotka tuottavat käyttäjälleen iloa toiminnallisuudellaan ja kauneudellaan.

 


Palvelumme

 
 

SISUSTUSSUUNNITTELUA KOTEIHIN& toimitiloihin

Suunnittelumme lähtökohtana on aina toimivat ja ergonomiset tilat, oli sitten kyseessä koti tai työskentelyyn tarkoitetut tilat. Oikeilla materiaali- ja värivalinnoilla vaikutetaan tilojen visuaaliseen ilmeeseen ja tunnelmiin. Tunnemme materiaalit, värit, valot sekä kalusteet ja niiden vaikutukset tilan tunnelmaan ja mitkä asiat vaikuttavat värien käyttäytymiseen erilaisissa olosuhteissa. Näin vältetään tiloihin sopimattomien materiaalien valinnat ja saadaan aikaiseksi asiakkaannäköinen lopputulos. Dokumentoimme suunnitelmat aina helposti ymmärrettävästi jotta asiakkaan tai työmiehen on helppo lukea ja toteuttaa niitä.

 

Rakennushankkehittämistä rakennuttajille

Toimimme yhteistyössä monenlaisten rakennusyritysten kanssa. Kehitämme kotien toiminnallisuutta estetiikasta tinkimättä. Monen vuoden kokemus sisustussuunnittelusta on tuottanut ihmisille parempia koteja joissa arjen askareet toimivat hyvin. Suunnittelu aloitetaan yleensä heti kun arkkiteluonnokset asuntojen pohjapirroksista ovat valmiina, jolloin pienetkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi. Suunnittelemme myös julkisivujen ilmeitä sekä pihoja.

 
 

tuotemuotoilua moneen tarkoitukseen

Palvelemme teitä monipuolisella tuotemuotoilulla, kuten yksilöllinen kalustesuunnittelu suoraan asiakkaalle tai yrityksen tiloihin. Suunnittelemme myös mallistoja pienesineistä kalusteisiin. Haluamme kehittää uutta, mutta emme mitään turhaa. Luonnolliset materiaalit kuten puu, villa ja lasi ovat lähellä sydäntämme. Intohimonamme ovat tekstiilit sekä huonekalumuotoilu.


 

palvelumme omakotitalo rakentajille

Toimimme Tampereella yhteistyössä K-Rauta Otra Nekalan kanssa ja tarjoamme kaikille omakotitalon rakentajille maksuttoman sisustussuunnittelupalvelun käyttäessänne sisustusmateriaalivalinnoissa K-Rauta Otran laajaa valikoimaa. Valikoimasta löytyy laajasti lattia. tapetti ja laattamalleja. Maksuton suunnittelu ei sisällä kiinto- tai irtokalustesuunnitelmia eikä valaistus ja tekstilisuunnitelmia.

 
 
 

LAATU- JA PALVELUPAUKSEMME

Periaattenamme on aina asiakslähtöinen työskentely. Otamme tarkoin huomioon toiveet, budjetin sekä muut prosessiin vaikuttavat tekijät. Suunnittelutyö aloitetaan aina perusteelllisella tapaamisella jossa läpikäydään suunnitelltavat tilat, lähtökohdat, mahdollisuudet, toiveet ja tilojen toiminnallisuus.

 

HINNASTO

SISUSTUSSUUNNITTELU

Konaisvaltainen sisustussuunnitelma sisältäen väri- ja pintamateriaalit, kiinto- sekä irtokalusteet, kalustejärjestys, sisustustekstiilit sekä sisustuksellisen valaistuksen. Hinnat sisältävät matkakustannukset Tampereen ja Pirkanmaan alueella ( 50km ) säteellä Tampereelta. Hinnat sis. alv:n.

TILOITTAIN

Keittiö 950€

Kylpyhuone / sauna 650€

Kodinhoitohuone 750€

Olohuone 650€

Makuuhuone 350€ / seuraavat makuuhuoneet 150€

Eteinen 300€

Asunnot

1h + k 1200€

2h + k 1500€

3h + k 1800€

4h + k 2100€

5h + k 2500€

asuntostailaus

15€ / m2 sisältää laadukkaat myyntikuvat asunnosta

Yritys- ja toimitilat/ rakennuttajat

Pyydä maksuton kartoituskäynti tai tapaaminen ja tarjous suunnittelutyöstä.