DESIGN PAJA
"design is thinking made visual"

Kalustaminen

 
 

KALUSTAMINEN

Rakastamme kauniita, laadukkaita ja hyvin suunniteltuja tuotteita. Tälläiset tarkaan valitsemamme tuotteet haluamme tarjota myös teidän käyttöönne.

Harkittua designia jokaiseen kotiin

Valikoimastamme löydät sisustustuotteet, kalusteet ja lahjaideat kotiisi tai vaikka työpaikallesi. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta tilaustuotteidemme valikoimasta. Palvelemme myös suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja.

tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja pyydä tarjous yksittäisestä tuotteesta tai isommasta kokonaisuudesta.

 
 
woud

tuotemerkkimme

Tuotemerkkimme koostuvat pääosin Tanskalaisesta designista, mutta joukkoon mahtuu tuotteita myös muualta Euroopasta. Olemme valikoineet edustuksemme vuosien kokemuksella.

 
Amp_lamp_normanncopenhagen.jpg

laatu

Panostamme laatuun, niin tuotteissa kuin palveluissakin. Haluamme tarjota vain parasta hyväksi koetuilta tuotemerkeiltä.

 
 
sisustussuunnittelu

suunnittelupalvelu

Nykyään tuotetarjonta on todella suurta ja joskus sopivien tuotteiden löytäminen voi olla haastavaa. Jos ette löydä etsimäänne tuotetta, autamme mielellämme teitä löytämään sellaisen laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tämä palvelu on teille täysin maksuton ja vaivaton. Kyselyitä voitte laittaa mielellään sähköpostilla info@designpaja.fi. Voitte myös halutessanne laittaa valokuvia tiloistanne, joihin etsitte tuotteita. Varauduthan muutaman viikon jonotukseen, sillä ajoittain palvelumme ruuhkautuu. Vastaamme kuitenkin aina heti, kun se on mahdollista.

 
Toimitus

tilaus & toimitus

Tuotetilaukset, tuotekyselyt ja tarjouspyynnöt tapahtuvat sähköpostitse osoitteessa info@designpaja.fi. Laitathan tilauksen tai tiedustelun yhteyteen tarkat tuotetiedot tai tuotekoodit, jotka löytyvät kunkin tuotemerkin omilta sivuilta. Ilmoitathan myös, että haluatko tilauksen postituksella vai noudon Pyynikintorilta Tampereelta. Lähetämme teille tiedot saatavuudesta sekä toimitusajasta. Maksuvälineinä käyvät ennakkolasku, osamaksu laskulla ja pankki- tai luottokorttimaksu noudon yhteydessä.

 
 
 

TUTUSTU laajaan VALIKOIMaAmme

kaikki tuotteet ovat tilattavissa kauttamme

 
 
 
 

TARJOUSPYYNTÖ / TUOTEKYSELY

 
Nimi *
Nimi