KALUSTAMINEN

Rakastamme kauniita, laadukkaita ja hyvin suunniteltuja tuotteita. Siksi haluamme tarjota myös teidän käyttöönne näitä tarkkaan valitsemiamme tuotteita. 

Harkittua designia jokaiseen kotiin

Valikoimastamme löydät sisustustuotteita ja kalusteita kotiisi tai työpaikallesi sekä ihania lahjaideoita. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta tilaustuotteidemme valikoimasta. Palvelemme myös suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoja.

tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja pyydä tarjous yksittäisestä tuotteesta tai isommasta kokonaisuudesta.

 
 
woud

tuotemerkkimme

Tuotemerkkimme koostuvat pääosin Tanskalaisesta designista mutta joukkoon mahtuu tuotteita myös muualta euroopasta. Olemme valikoineet edustuksemme vuosien kokemuksella.

 
Amp_lamp_normanncopenhagen.jpg

laatu

Panostamme laatuun, niin tuotteissa kuin palveluissakin. Haluamme tarjota vain parasta hyväksi koetuilta tuotemerkeiltä.

 
 

suunnittelupalvelu

Nykyään tuotetarjonta on todella suurta ja joskus sopivien tuotteiden etsintä on vaikeaa. Jos ette löydä etsimäänne tuotetta, autamme mielellämme teitä löytämään sellaisen laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tämä palvelu on teille täysin maksuton ja vaivaton. Kyselyitä voitte laittaa mielellään sähköpostilla info@designpaja.fi. Voitte halutessanne laittaa myös valokuvia tiloistanne jonne tuotteita etsitte. Varauduthan muutaman viikon jonotukseen sillä ajoittain palvelumme ruuhkautuu. Vastaamme kuitenkin aina heti kun se on mahdollista.

 

tilaus & toimitus

Tuotetilaukset, tuotekyselyt ja tarjouspyynnöt tapahtuvat sähköpostitse osoitteessa info@designpaja.fi. Laitathan tilauksen tai tiedustelun yhteyteen tarkat tuotetiedot tai tuotekoodit, jotka löytyvät kunkin tuotemerkin omilta sivuilta. Ilmoitathan myös haluatko tilauksen postituksen vai noudon Pyynikintorilta Tampereelta. Lähetämme teille tiedon saatavuudesta sekä toimitusajan. Maksuvälineinä käyvät ennakkolasku, osamaksu laskulla ja pankki- tai luottokortilla noudon yhteydessä.

 
 
 

TUTUSTU laajaan VALIKOIMaAmme

kaikki tuotteet ovat tilattavissa kauttamme

 
 
 
 
 

TÄLLÄHETKELLÄ SHOWROOMISSA MYYNNISSÄ OLEVAT KALUSTEET& valokuvataide

 
 
pampa+mariposa

cuero design pampa mariposa

Satulanahkainen konjakinsävyinen lepakkotuoli, kuvasta poiketen kromisella rungolla. Kunto uudenveroinen. Norm. 1100€.

650€ kysy lisää