Yhteinen tarinamme on kahden tarinan kohtaaminen ja yhteen punoutuminen. Design Paja on kahden intohimolla elämäntyötään tekevän visualistin yhteenliittymä, perheyritys ja muotoiluliike.

 

Tarinaa ei olisi ilman suurta yhteistä intohimoa muotoiluun, designiin, estetiikkaan ja haluun olla tekemässä merkityksellisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.


Yhteisen tarinamme pohjana on vahva kokemus samoista design-periaatteista, kuten mm. funktionalismista ja Bauhaus-ajattelusta. Olemme molemmat toimineet pitkään tahoillamme visuaalisen alan yrittäjinä ja yhteisen perheyrityksen perustaminen oli luonnollinen jatkumo sille. Koemme, että toimintamme Design Pajana on enemmän kuin osiensa summa. Muotoilun perustana ovat samat periaatteet, oli kyse sitten hiusmuotoilusta, tilasuunnittelusta tai tuotemuotoilusta. 


Sydämemme sykkivät samaan tahtiin myös valokuvataiteen osalta ja se viekin meitä säännöllisesti ympäri maailmaa taltioimaan unohtumattomia hetkiä. Nämä hetket päätyvät tauluiksi, julisteiksi ja korteiksi myös Design Pajan tuotevalikoimaan ja näyttelyihin.


“Tarkoitus sanelee muodon” – kiteytettiin aikoinaan funktionalismin määritelmä ja tämä pätee myös meidän toiminnassamme. Yhdistämme sinun tarpeesi ja toiveesi omaan muotoiluosaamiseemme ja yhdessä saamme aikaan toiminnallisia ja esteettisiä ratkaisuja.

 
Johanna-1-3.jpg

Johanna Hernesniemi

tila-ja sisustussuunnittelija, tuotemuotoilija

Tonny

Tonny Hernesniemi

hiusmuotoilija